Dubbel woonhuis/twee onder een kap

Het woningtype waarbij twee woningen een gedeelde (binnen) muur en een gedeeld dak hebben noemt men een dubbele woning  ook wel een twee onder een kap. Deze woningen zijn vaak elkaars spiegelbeeld, echter kunnen de woningen ieder ook een eigen indeling hebben. Dit is afhankelijk van de verschillende wensen en eisen.

Als je met een medebouwer een eigen woning bouwt kun je perfect je wensen en eisenpakket in deze woning verwerken. Wilt u samen met een medebouwer een dubbel woonhuis bouwen? Denk dan eens aan zelfbouw. Wij als Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking zijn daarin uw ideale partner.

Wij nemen u en uw medebouwer de zorg van de bouw uit handen.. Veel zaken moeten er tijden de bouw van een woning op elkaar worden afgestemd. Er moet een plek gevonden worden met twee geschikte kavels, omgevingsvergunningen moeten geregeld zijn.

Om voor u en uw medebouwer het droomhuis te realiseren en u en uw medebouwer door het gehele bouwproces heen te leiden en met u mee denkt dan kan Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking u hiermee van dienst zijn.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de bouw van uw droomwoning. Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking kan u en uw medebouwer hierin adviseren. Wij gaan samen aan de slag om uw droomwoning te realiseren waarbij uw wensen en eisen centraal staan. Wij denken graag met u en uw medebouwer en uw bouwkundig tekenaar mee.

In een bouwteam kunnen we helpen een woning te ontwikkelen welke praktisch is en waarbij de kosten zo efficiënt mogelijk zijn. Installateurs kunnen tijdens het ontwerpfasen een technische installatie bedenken waarbij de kosten en wensen zo efficiënt mogelijk zijn.

Wanneer u en uw medebouwer een reeds volledig uitgewerkt bouwplan hebbent, kunt u ook bij ons terecht. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte aan u en uw medebouwer uit op basis van deze documenten.

Wij bouwen uw droomhuis op de traditionele manier met traditionele materialen en een klein stukje prefab. Immers de uitstraling van uw woning is beeld bepalend. Nauwkeurig worden alle materialen op elkaar afgestemd. Een robuuste woning met allure dat moet uw woning hebben. Nadat uw woning is gebouwd heeft uw woning een waarde vaste investering.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.