Aanbouw en uitbouw woning

Als je niet van plan bent te gaan verhuizen maar je wilt wel meer ruimte om in te wonen is een aanbouw een goede oplossing. Met een aanbouw of uitbouw kun je verrassend meer ruimte creëren in uw bestaande woning.

Om uw wensen en eisen van een aanbouw of uitbouw in kaart te brengen  gaan we eerst met een bouwkundig tekenaar en Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking om de tafel zitten om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Om geld te kunnen besparen is een goede inventarisatie heel belangrijk, men kan daardoor slim bouwen en op zoek naar alternatieven. In een bouwtekening wordt duidelijk aangegeven welke gewenste werkwijze de voorkeur geniet. Voor de start van de aanbouw en of uitbouw bij uw woning worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor er geen onduidelijkheden ontstaan tijdens de uitvoering van het project. Wanneer u Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking inschakelt heeft u een aanspreekpunt voor het gehele project. Wij houden voor u de planning in de gaten, sturen de onderaannemers aan en voeren de kwaliteitscontroles uit. U heeft hierbij maar een aanspreekpunt namelijk Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking.

Indien een aan- of uitbouw goed en netjes is uitgevoerd heeft dit meerdere voordelen. U heeft uiteraard meer ruimte gecreëerd. Deze ruimte verhoogt uw leefcomfort maar kan ook als werkruimte gebruikt worden. Tevens verhoogd u de waarde van uw woning of bedrijfspand. Echter de voorwaarden die hiervoor heel belangrijk zijn is het afwerkingniveau, de materialen en een goede deugdelijk constructie.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.