Serre/tuinkamers

Een serre of een tuinkamer? Het kenmerk wat deze woninguitbreidingen gemeen hebben is om van het daglicht in de woning gebruik maken. Daglicht beïnvloed onze biologische klok, hierdoor zijn we frisser en energieker het bevorderd dus het welzijn van de mens. Met een serre en of tuinkamer haalt u de natuur in uw woning, waardoor u meer wooncomfort in de tuin heeft. De verbinding tussen uw tuin en uw woning wordt gemaakt met een serre of een tuinkamer.

Wilt u een serre of een tuinkamer aan uw woonhuis bouwen? Met behulp van een bouwkundig tekenaar en een aannemer. Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking is daarin uw ideale partner.

Wij nemen u de zorg van de bouw uit handen. Wij kunnen u adviseren bij het ontwerpen en het tekenwerk en naast het produceren van uw serre of tuinkamer verzorgen wij indien nodig de omgevingsvergunning. Het opleverniveau is bij Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking zelf te bepalen. Wanneer voor een volledige afbouw gekozen wordt zorgen wij ervoor dat alles geregeld is.

U heeft hierbij dan ook één aanspreekpunt. Tevens verzorgen wij ook de installatiewerken zoals centrale verwarming en elektrische installatie, dit alles gebaseerd op een planning waarin technisch alles op elkaar wordt afgestemd.

De bouwtijd is dan zo kort mogelijk. Kortom de complete bouw onder een dak.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.