Garage en schuren

U wilt een garage of schuur bouwen op uw erf of naast uw woning, in allerlei maten met diverse materialen? De mogelijkheden zijn oneindig.

Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking is een partij die optimaal adviseert en informeert omtrent de bouw van uw garage of schuur. Voor meerdere doeleinden is een garage of schuur te bouwen, zo kunt uw garage of schuur gebruiken voor de opslag van uw auto boot of zelf uw caravan, maar ook als bedrijfsruimte.

Een stenen garage of schuur is vaak aan de buitenzijde gemaakt van metselwerk, hetzij halfsteens maar ook met een geïsoleerde spouw. In de garage of schuur is vaak een betonnen vloer aangebracht welke op zand is gestort, hierdoor kan de vloer zwaarder belast worden door bijvoorbeeld een auto. De toegangsdeuren in een garage of schuur kunnen divers zijn namelijk de bekende openslaande deuren uitgevoerd in hout, de stalen kanteldeuren of de geïsoleerde  sectionaal deuren hand bedient maar ook elektrisch. De daken van een garage of schuur zijn vaak uitgevoerd met een plat dak. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een pannendak, zo heeft u een duurzame dakconstructie met eventueel daar onder een zolder.

Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking kan u begeleiden van het begin tot het eind met de bouw van uw garage of schuur. Onder de huidige woningwet valt de garage of schuur in veel gevallen onder bouwwerken die vergunningsplichtig zijn. Ons advies is dan ook ten allertijden uw wensen en eisen te toetsen op www.vergunningscheck.nl  of bij de afdeling “bouw- en woningtoezicht” van uw gemeente.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.