Kozijn renovatie

Wanneer deuren en ramen niet meer sluiten, houten delen vergaan zijn, er nog enkel glas is toegepast, dan zijn uw kozijnen aan vervanging. Aannemers bedrijf Gebr. Luiking kan u adviseren, of het kozijn nog te herstellen is, of dat het toch tijd wordt om een kozijn te vervangen. Op locatie worden de kozijnen ingemeten en worden de wensen en de eisen van een opdrachtgever verwerkt op een kozijnen tekening.

De keuze van het toe te passen materiaal van het te plaatsen kozijn hangt af van smaak, levensduur, onderhoud en kosten. De meeste gebruikte materialen voor kozijnen zijn hout, aluminium, of kunststof.

Ook daar waar de veiligheid van woningen gewaarborgd moet zijn worden kozijnen vervangen, of worden aan gepast. De kozijnen wie nu geproduceerd worden voldoen allemaal aan inbraakwerendheidsklasse 2, die de inbrekers echt buiten uw woning houden. Door het toepassen van inbraakwerendheidsklasse 2 is er de mogelijkheid aanwezig dat de premie van uw inboedel verzekering naar beneden gaat. Heel belangrijk is natuurlijk, dat u zich veilig voelt in uw eigen woning.

De echte blik vangers van de woning zijn de kozijnen. Kozijnen die vervangen zijn kunnen uw woningen een geweldigen nieuw utstraling geven.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.