Gevelblekeding

Wanneer goten en boeiboorden, gevelbekleding niet meer voldoen aan de huidige eisen, ze zijn beschadigd of zijn verkleurd is de tijd aangekomen om deze te doen vervangen. Oude gevelbekleding of gevel beplating worden steeds vaker gerenoveerd, vervangen of zelfs her bekleed. Het gebouw wordt hierdoor esthetisch verbeterd. Aannemersbedrijf Gebr. Luiking kan u hierin ondersteunen en adviseren over de keuze van de juiste gevelbekleding voor uw gebouw waarbij we rekening houden met uw wensen en eisenpakket,waarbij ook gekeken wordt naar het budget.

Wanneer men van een gebouw de gevelbekleding heeft vervangen geeft dit direct een moderne verfrissende uitstraling. De vervangende gevelbekleding, beschermd een gebouw, is brandveilig, vergt minimale onderhoud, en als buiten gevelisolatie kan dit uitstekend worden toegepast.

Een passende gevelbekleding te vinden is best lastig, er zijn immers heel veel gevelmaterialen op de markt in allerlei verschillende kleuren. De verschillende materialen die het meeste worden toegepast zijn kunststof, metaal, hout of steen, waarbij de bevestiging vaak verdekt is. Daar waar een goede waterdichte constructie gewenst is, is de juiste verweking van de gevelbekleding ven essentieel belang. Niet alleen de verwerkingsvoorschriften spelen een belangrijke rol, maar ook de juiste detaillering, waarbij de ventilatie van groot belang is.

Aannemersbedrijf Gebr. Luiking verzorgd voor u de levering, en montage van de diverse geventileerde gevelbekleding. Waar bij de bevestiging uitgevoerd kan worden in verlijmen, vernagelen, en schroeven.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.