Badkamer renovatie

De plek om nieuwe energie op te doen en om te ontspannen, in uw woning, dat is de badkamer. Iedereen kan genieten van een badkamer op zijn eigen manier wanneer een badkamer comfortabel is. Sfeervolle details mogen best in een badkamer tot uiting komen, met details die passen bij uw eigen smaak. Natuurlijke materialen komen daarin prachtig tot hun recht, te denken valt hierbij natuursteen, hout, glas, tegels en porselein.

Aannemersbedrijf Gebr. Luiking geeft u graag advies en helpt u graag bij het verbouwen van uw badkamer. Immers een badkamer verbouwen is niet alleen een tegelzetter inhuren maar gaat ook verder. Leidingen dienen te worden gelegd of worden verplaatst, tegels worden gezet, sanitair moet worden gemonteerd, en soms worden wanden verplaatst. Een totaal aannemer is gewenst wie u de lasten van de badkamer verbouw op zich neemt.

Wij werken met verschillende showrooms waarbij de adviseurs samen met u een badkamer gaan ontwerpen die voldoet aan uw eisen en wensen pakket. Waarbij u de tegels en het sanitair kunt uitzoeken onder één dak. Aannemersbedrijf Gebr. Luiking zal dan aan de hand van de ontwerptekening, uw badkamer verbouwen.

Een badkamer verbouwing duurt gemiddeld ongeveer 2 a 3 weken. Dit hangt natuurlijk af van uw wensen en eisen hierdoor kan de verbouwtijd langer maar ook korter worden.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.