Woningbouw

Wanneer men een bestaande woning koopt dient deze wel te passen bij de eventuele toekomstplannen. Omdat iedereen verschillende wensen en een eisenpakket heeft is het vaak lastig om een passende woning te vinden. Als je zelf een woning bouwt kun je perfect je wensen en eisen pakket gericht op de toekomst in deze woning verwerken.

Uw droom is een eigen woning te bouwen? Denk dan eens aan zelfbouw. Met behulp van een bouwkundig tekenaar en een aannemer. Wij als Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking zijn daarin uw ideale partner. Wij nemen u de zorg van de bouw uit handen. Immers moet de bouw van een eigen woning leuk en niet stressvol zijn.

Veel zaken moeten er tijdens de bouw van een woning op elkaar afgestemd worden. Er moet een geschikte kavel gevonden worden, omgevingsvergunningen moeten geregeld worden.  En om uw droomhuis te realiseren dient er een aannemer te zijn wie u door het gehele bouwproces heen leidt en die met u meedenkt. Aannemersbedrijf Gebroeders Luiking kan u hiermee van dienst zijn.

We gaan samen aan de slag om uw droomwoning te realiseren waarbij uw wensen en eisen centraal staan. Wij denken graag met u en uw bouwkundig tekenaar mee. In een bouwteam kunnen we helpen een woning te ontwikkelen welke praktisch is en waarbij de kosten zo efficiënt mogelijk zijn.

Indien u uw woning in een bouwteam wil laten ontwikkelen, is ons advies om een constructeur en eventuele overige adviseurs in het ontwerpproces erbij te betrekken. Installateurs kunnen tijdens de ontwerpfase een technische installatie bedenken waarbij de kosten en wensen zo efficiënt mogelijk zijn.
Wanneer u een reeds volledig uitgewerkt bouwplan heeft, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte aan u uit op basis van de aangeleverde documenten.

Wij bouwen uw droomhuis op de traditionele manier met traditionele materialen en een klein stukje prefab. Immers de uitstraling van uw woning is beeldbepalend. Nauwkeurig worden alle materialen op elkaar afgestemd. Een robuuste woning met allure dat moet uw woning hebben. Nadat uw woning is gebouwd heeft uw woning een waarde vaste investering.

(Aan)vragen?

Zijn er vragen? laat hier uw berichtje achter!

    captcha

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.